Conet Számítógép és Hálózafejlesztő Kft. — IT rendszerintegrátor

Magunkról

A CONET Kft.-t 1990-ben alapítottuk, egy kis csapat tagjaiként, akik valamennyien a számítástechnikai fejlesztés és szolgáltatás területén dolgoztunk már korábban is hosszú ideig, és ennek a csapatnak a tagjai többségükben ma is a cég mértékadó magját képezik.

Legfőbb törekvésünk azóta is, hogy korszerű eszközök és technológiák alkalmazásával magas szintű IT rendszerintegrátori szolgáltatásokat nyújtsunk, komplex, jól működő számítástechnikai, informatikai rendszereket hozzunk létre, és biztosítsuk azok folyamatos rendelkezésre állását.

Ennek megvalósítására olyan neves gyártókkal kerestünk kapcsolatot, melyek termékei és technológiái garantálják a minőséget, és áraik megfelelnek a magyar piaci viszonyoknak.

Ezen termékeket nem csak forgalmazzuk, hanem rendszereket tervezünk és építünk velük, ellátjuk a garanciális és garancián túli szervizüket, partnereinket tanácsadással és konzultációval segítjük a leginkább megfelelő rendszer és eszköz kiválasztásában.

A cégünk pénzügyileg stabil, jelenleg 130 alkalmazottja van, jól képzett mérnökök, technikusok, és rendelkezünk mindazon infrastrukturális feltételekkel, telephely, irodák, gépkocsik, bemutató eszközök, eszköz és anyag raktárkészlet, amelyek a vevőink színvonalas kiszolgálásához és a felvállalt projektek magas szintű, megbízható megvalósításához és a sikeres munkához kellenek.

Pozícionálás

Bár az utóbbi időben nem minden területen készültek összhasonlító adatok, az alábbiakból képet kaphatunk arról, hogy a Conet Kft. milyen helyet foglal el a magyar informatikai piacon, és ezen belül IT rendszerintegrátorok között.

  • Eredményességét tekintve a Conet Kft. benne van az első 500 magyar cégben (HVG 2008/02. szám. Top 500 lista).
  • IT rendszerintegrátor szolgáltatások nagyságrendjét tekintve kb. a 20. magyar cég.
  • HP Computing Systems Specialist 2008.
  • HP Data Center Solution Specialist 2008.
  • HP Office Printing Specialist 2008.
  • HP 2002, 2005, 2006 év legeredményesebb Partnere a UNIX alapú eszközök értékesítésében.
  • CISCO 2005, 2006 Outstanding Customer Satisfaction Award.
  • CISCO Navigátor 2003 Innovációs Díj.
  • CISCO IP Communications Partner of the Year FY ’03.
  • Regisztrált SYSTIMAX végpontok számában vezető helyet elfoglaló rendszerintegrátor.

Conet Számítógép és Hálózatfejlesztő Kft.

1147 Budapest, Fűrész u. 115.
Tel: +36 1 467 2060
Fax: +36 1 467 2070

Internet:
www.conet.hu
conet@conet.hu

design: aktívmédia