Conet Számítógép és Hálózafejlesztő Kft. — IT rendszerintegrátor

Partnerkapcsolatok

Kiváló szolgáltatást nyújtani, korszerű, hatékony, nagyteljesítményű rendszereket építeni természetesen lehetetlen a legújabb legjobb hardver szoftver eszközök felhasználása nélkül. A fejlesztők és gyártók közötti világméretű hatalmas verseny mára oda vezetett, hogy a minőségi, megbízható gyártók által gyártott, több éves, sok esetben élettartam garanciával rendelkező eszközök már nem megfizethetetlenül drágák, az egyéb, kevésbé ellenőrizhető forrásokból származó eszközökkel szemben.

Mi, kezdettől fogva törekszünk arra, hogy megrendelőink számára minél hosszabb távra szóló, megbízható, korszerű megoldásokat nyújtó rendszereket hozzunk létre, és garantáljuk azok folyamatos működését. Szilárd meggyőződésünk, melyet gyakorlati tapasztalataink is igazolnak, hogy ezek a megoldások egyben a leggazdaságosabb megoldások is, nem is beszélve arról, hogy milyen üzleti károkat és kockázatokat rejthet magában egy nem kellő megbízhatóságú IT rendszer.

Ezen célok eléréséhez olyan gyártókkal létesítettünk partneri kapcsolatokat, amelyek termékei kielégítik a fenti követelményeket, és biztonsággal támaszkodhatunk az általuk nyújtott garanciákra, szervíz támogatásra és alkatrész utánpótlásra.

Bővebben

ANIXTER (SYSTIMAX)System Integrator – VAR
AMPSystem Integrator
CISCOBusiness Partner
3COMBusiness Partner
HEWLETT-PACKARDBusiness Partner – VAR, Szerviz partner
IBMBusiness Partner – VAR
SUNBusiness Partner – VAR, Szerviz partner
RSA SECURITYBusiness Partner
MICROSOFTRegistered Reseller
ORACLECertified Solution Partner
NOVELLBusiness Partner
RSA SECURITYBusiness Partner

Conet Számítógép és Hálózatfejlesztő Kft.

1147 Budapest, Fűrész u. 115.
Tel: +36 1 467 2060
Fax: +36 1 467 2070

Internet:
www.conet.hu
conet@conet.hu

design: aktívmédia