Conet Számítógép és Hálózafejlesztő Kft. — IT rendszerintegrátor

Szolgáltatások

Az IT rendszerintegráció a mi felfogásunkban és gyakorlatunkban azt jelenti, hogy megrendelőink meglevő és újonnan beszerzett, eszközeit egyrészt egységes informatikai infrastruktúrává kapcsoljuk össze, másrészt az alkalmazás fejlesztőkkel, gyártókkal együttműködve biztosítsuk az összes alkalmazás folyamatos és megbízható működését.

Ezeken túlmenően, ma már az IT rendszerintegráció természetes részét képezi a folyamatos üzem fenntartása melleti karbantartás és fejleszthetőség, és ezen célok eléréséhez a megrendelővel közösen kialakított stratégiai tervezés és szakmai tanácsadás.

Bővebben

 • Informatikai Rendszerintegráció.

  Új és meglevő informatikai rendszerek tervezése, építése, bővítése, átalakítása, optimalizálása.
  LAN és Wan hálózatok tervezése, építése.
  Konzultáció, tanácsadás, projekt tervezés és vezetés.
 • Eszközszállítás, installálás, konfigurálás, rendszerbe illesztés.

  Szerverek, munkaállomások, adattároló eszközök, hálózati eszközök, IP telefonia, operációs rendszerek, hálózatfelügyeleti és információ biztonsági rendszerek, adatbázis rendszerek.
 • Karbantartás, emelt szintű rendelkezésre állás.

  Új és meglevő rendszerek online és helyszíni karbantartása, hibaelhárítása, felügyelete, tartalék és csereeszközök -, folyamatos üzem biztosítása.
 • Rekonstrukció, átalakítás, szinten tartás.

  Meglevő informatikai rendszerek felújítása, korszerűsítése, bővítése, átalakítása, régi rendszerekről újakra való áttérés, költöztetés, migráció bonyolítása.
 • Folyamatos helyszíni támogatás, On Site Support.

  Beüzemelés, illetve folyamatos üzemfenntartás céljából a megrendelőhöz kihelyzett szakszemélyzet, rendszergazdák, operátorok, hálózat menedzserek biztosítása, folyamatosan, vagy meghatározott időtartamra, igény szerint.

Conet Számítógép és Hálózatfejlesztő Kft.

1147 Budapest, Fűrész u. 115.
Tel: +36 1 467 2060
Fax: +36 1 467 2070

Internet:
www.conet.hu
conet@conet.hu

design: aktívmédia